Easy Open Double Layer Paraigües de fusta

Es tracta d'una espècie de paraigües de doble capa de fàcil obertura, amb el disseny de doble capa especial, no només pot protegir-se de la llum solar forta, sinó que també pot protegir-se del fort vent i la pluja. -Guadilla de fusta fàcil d'obrir doble capa: el disseny de doble capa i el marc pesat mantindrà aquest paraigua de pluja més ...

Detalls del producte

Es tracta d'una espècie de paraigües de fusta de doble capa fàcil d'obrir, amb el disseny especial, no només pot protegir-vos contra la llum solar forta, sinó que també us protegeix del vent fort i la pluja.


-Vàter de fusta fàcil d'obrir doble capa: t doble capa amb disseny específic de capa exterior, disseny interior de capa interior, senzill però elegant. La seva doble capa i marc resistent mantindran aquest paraigua recte més resistent i asseguren la seva seguretat amb forts vents o fortes pluges.

- Easy Open Pergamí de fusta de doble capa: Dissenyat per ser totalment impermeable, aquest paraigua està fabricat a partir de teixits de 190 T. El paraigua s'asseca ràpidament després d'usar-lo durant dies de pluja.

- Regal ideal: aquest paraigües esportiu és un gran REGAL per als vostres pares, amics, col·legues, amants, etc. Paraguas Mida: 23 * 8 Costelles,

- La nostra promesa: qualsevol problema o insatisfacció amb aquest paraigües de golf de 54 polzades, envieu-nos un correu electrònic en qualsevol moment i us garantirem una solució satisfactòria per a vosaltres.


TOP Umbrella Co, Ltd és una fàbrica de paraigües rectes professionals de la Xina. Benvingut a la venda de productes de paraigües de fusta de doble capa de fàcil obertura de nosaltres.
Investigació