Golden car obert parapent recte a prova de vent

1.Golden color, elegant i de luxe 2.Pu maneta de cuir 3.Easy funció oberta 4.Més eix d'acer més potent, bo per usar en vent

Detalls del producte
TOP Umbrella Co, Ltd és una fàbrica de paraigües rectes professionals de la Xina. Benvingut a la venda a l'engròs d'automòbils daurats per a nosaltres.


Detall del producte

Informació bàsica


Informació addicional:

1.Golden color, elegant i de luxe

Maneta de cuir 2.Pu

3. Fàcil funció oberta

4.Més arbre més fort d'acer, bo per a usar en vent


Top Umbrella Co, Ltd, un dels professionals de la fabricació de paraigües a la Xina, es va trobar el 2006 i es troba a Huizhou. Tenim la nostra pròpia fàbrica.
Top paraguas Co, Ltd s'especialitzen en una àmplia gamma de paraigües. Per exemple Paraigües rectes, paraigües de platja, paraigües de golf, paraigües de publicitat, paraigües de jardí, paraigües de regal, paraigües automàtic, paraigües promocionals, paraigües plegables (dos paraigües plegables, tres paraigües plegables, quatre paraigües plegables, cinc paraigües plegables) i així successivament. A més, podem crear el logotip o el disseny del client mitjançant impressió en serigrafia o impressió de transferència de calefacció sobre els paraigües. Integrem el disseny, la compra de materials, l'embalatge i altres aspectes de la producció de paraigües.

Com a fabricant de paraigües professional durant molts anys, sempre oferim productes d'alta qualitat a preus competitius i un servei superior.

Esperem sincerament que puguem establir relacions comercials de benefici mutu amb clients de tot el món.

Investigació