Casa > Coneixement > Contingut

Segons el paraigua de classificació de materials?

Oct 24, 2017

360截图20171024102022831.jpg

Estoig impermeable. Roba impermeable (superfície de tela amb oli de tung o oli de Ren) cosint. La dinastia xinesa de l'est de Han, va començar a inventar lona de sui utilitzant loneses usades per a la dècada de 1950. Però a poc a poc, les lones per resistència aspra, qualitativa, sense resistència plegable i altres deficiències, es van a rentar gradualment.


Mackintosh. Impermeable amb cinta adhesiva (superfície de goma recoberta de goma) cosint o enganxat. El 1823, els britànics c. La invenció de mackintosh feta amb recobriment de cautxú natural sobre el teixit de tela impermeable, fabricat amb impermeable es denomina impermeable Mackintosh. A continuació, el rendiment de l'adhesiu ha millorat i millorat contínuament. Feu que el mackintosh tingui una bona elasticitat, aïllament i força plegable, àmpliament utilitzat en el vent, la pluja d'articles de protecció laboral.


El impermeable de plàstic. Impermeable amb adhesiu de film plàstic (PVC o PE). Aquest tipus de impermeable que ha fet és senzill, convenient, la raça de disseny i el color són molt, i els preus són baixos i molts altres avantatges, per tant àmpliament utilitzats des de 1960 s. Una de les capes està pensada per al seu ús per motxilla per a ciclistes (anomenada poncho), per raons de disseny raonable, fàcils de portar, fàcils d'usar, és àmpliament utilitzada.


Rain usa un impermeable. Desgast de pluja d'impermeabilització de la cosidora de processament repel·lent o repelent del petroli. A través de la tela de processament repel·lent al oli i la repel·lència a l'aigua, i una bona permeabilitat de l'aire, adequada per a impermeables d'alta qualitat. La pluja té una gran varietat, hi ha pluja de cotó caqui, popelina de polièster de pluja de pluja, seda de polièster de pluja, etc. La pluja usarà un impermeable que ara també s'utilitza per fer una jaqueta d'estil popular, una peça d'ús múltiple, assolellada i plujosa.