Casa > Coneixement > Contingut

Anàlisi de la selecció de grans para-sols solars

Mar 09, 2018

Selecció de grans para-sols solars:
Els paraigües solars grans solen referir-se a paraigües solars no manuals, que s'utilitzen principalment a terra. El paraigua sol d'alta qualitat ha de tenir protecció UV a la vegada, funció de la pluja i els vents alts, escollint la superfície de paraigües de tela de plata preferible per a paraigües, ja que la capa d'argent pot reflectir la major part del raig ultraviolat, també té la funció d'impermeabilitzar , el segon és triar una superfície relativament densa de paraigües de tela de teixit simple.

20168963000865.jpg


La capacitat anti-vent dels grans para-sols solars està determinada pels para-sols principals, para-sols i para-sols. Els paraigües solen estar fets de ferro, ciment, marbre i injecció d'aigua. Hi ha cinc tipus de paraigües: fusta, ferro, aliatge d'alumini, acer inoxidable i nous materials compostos. La tecnologia de la fusta és complexa, el cost és alt, fàcil de danyar, el mercat és rar; Tenir una combinació d'alta resistència, sense distorsió, sense òxid, els avantatges de la forta resistència del vent i un preu raonable a causa de la mida del rendiment material pot fer molts avantatges, que és capaç de produir, hi ha pocs fabricants i mercat difícils per comprar, es pot optar per no tenir por al vent, el paraigua és el millor.

En resum, el material de fusta és fàcil de danyar, el paraigua solar de l'os de paraigües de ferro és barat, el paraigua solar d'aliatge d'alumini i material d'acer inoxidable és alt, el paraigua solar del material compost és un gran anti-vent.


Si voleu saber-ne més, aneu a Internet (www.ic98.com).