Casa > Coneixement > Contingut

Paraigües amb cotxe propòsit

Oct 20, 2017

360截图20171020112105434.jpg

1, prevengui l'estalvi en l'aïllament tèrmic. Temps d'alta temperatura, temperatura ambient de 37 graus,

i l'estacionament durant mitja hora al sol, la temperatura a l'interior del cotxe ascendirà a setanta graus, els para-sols del cotxe, poden mantenir la temperatura a l'interior del cotxe a uns 45 graus.


2, preveuen la pluja de sorra. Els para-sols d'automòbils usen teles impermeables, un disseny eficient del vent, poden fer-ho

cotxe de la pluja del vent.


3, excés de pols i excrements d'aus. Cotxes ordinaris cada pocs dies, es cobrirà una capa de pols, un cotxe sota els arbres, hi haurà guano caigut al cotxe, molt no de bon gust. Els para-sols de cotxes trien un teixit especial fàcil de netejar, amb suaus suaus suaus per netejar, poden semblar nous.

4, protecció contra robatori. Quan conduïu, sovint deixem el cotxe a l'aparcament, a llocs públics, com al parc dels objectes de la finestra a l'interior del cotxe es pot fer tot d'una ullada, l'ús de para-sols d'automòbils, però des de la coberta externa , bloquejant la línia de visió del lladre, reduint enormement les probabilitats de proliferació.


5, prevenir lesions de focs artificials. L'aparcament situat a la porta de l'hotel, sovint es troba amb els petardos circumdants, els focs artificials sovint cauen al cotxe, molts para-sols de cotxes amb materials ignífugs poden prevenir els focs artificials del dany explosiu al cos.


6, estalvi energètic. A l'estiu, l'exposició al sol del cotxe, la temperatura de l'automòbil molt alta, interior

està calent. Reinicia, vol obrir l'aire condicionat durant molt de temps, reduir la temperatura, utilitzar els para-sols de cotxes, fins i tot amb l'exposició del sol. La temperatura a l'interior del cotxe i no alta, es farà a l'aire condicionat. Per pensar-ho, un estiu, l'ús de para-sols d'automòbils,

de menys ús de l'aire condicionat pot estalviar molta gasolina.


7, protegeix l'interior. L'envelliment dels accessoris del cotxe es produeix sota l'exposició al sol.


8, protegeix la salut. Els seients de cuir del cotxe formaldehid volàtil, benzè i altres gasos nocius, que causen greus danys a la salut del cos humà.


9, impressió personalitzada. Molts para-sols de cotxes usant serigrafia, que poden adonar-se del client per al paraigua