Casa > Coneixement > Contingut

Els paraigües infantils enriqueixen la nostra infància

Mar 08, 2018

Un estil de dibuix únic, un conte de fades de colors magnífics, un concepte de disseny modern, que es reflecteix en un grapat d'amor, fa créixer uns paraigües delicats sota la pluja, no importa que siguis vint vuitanta anys, o al principi de la vida, s'impregna amb els joves, quan els paraigües et saluden , es recordarà la infància jove i ignorant que té un paraigua. Sota el paraigua, no té sentit, és curiós i lúdic, gira al voltant del mànec del paraigua, com per escoltar el so de les bombolles sota el paraigua. M'agrada mantenir el meu petit paraigua en alt contra el sol càlid i m'agrada utilitzar el paraigua com a puntal per jugar diversos papers a la sèrie de televisió.


Els records de la memòria, els problemes de la tasca, l'estrès laboral, la càrrega física o emocional, també imaginem el nen, compren uns paraigües sensacionals sota la pluja, la indulgència ocasional, retenen la innocència infantil, no pertanyen a un mateix, sinó també a la pròxima generació.


Paraigües per a nens, enriquí la nostra infància, sumat a la nostra vida dels fills, amb la nostra innocent innocència infantil.


QQ图片20180308174912.jpg