Casa > Coneixement > Contingut

Triar un para-sol ultraviolada - aspecte cinc

Mar 08, 2018


1) mira a la tela.

La tela amb un drap gruixut és millor que prima tractament anti-ultraviolat actuació, i l'efecte anti-ultraviolat de cotó, sedes, niló i viscosa és pobre, mentre polièster és millor. A més, el color de tractament anti-ultraviolat rendiment és millor, i setí teixit és la millor, seguida de Sarja i plana.


2)Mira el patró.

A més la impressió anterior, plaça, patrons de color sòlid, aquest estiu ha introduït disseny dibuixos animats. La prova ha trobat que el color del paraigua tingut poc efecte sobre l'efecte de protecció.


3) mirada la brillantor.

Anti - paraigua solar uv té dos tipus de brillantor i brillantor. Goig un paraigua brillant i alegre; El preu dels paraigües unburnished és car, donar una persona d'un tipus d'impressió implícit i tranquil.


Els ossos de convergència mirada 4).

El cost de producció de paraigües, la proporció de paraigües és més gran. En la compra d'un paraigua, prestar atenció a l'OS de paraigües i qualitat.


5) mirar plata cola.

Després d'un període de temps, la cola de plata es parcialment pelat fora, especialment el contacte amb l'OS del paraigua. Si cola plata recobriment està fora, poden causar el fenomen de Prionodon, afectarà aparença, millor triar recobriment de plata cola dins el paraigua dins.