Casa > Coneixement > Contingut

Classificació i utilització de paraigües

Sep 30, 2017


TU301-彩胶2016版本--01_11.jpg

Para-sol assolellat: el para-sol assolellat és assolellat, es pot utilitzar el dia de pluja, el para-sol assolellat = para-sol + el paraigua, l'efecte de l'ombra és un efecte solar lleugerament feble en general.

link.gif

Paraigües d'aire: aquest paraigua no és com un paraigua tradicional, és utilitzar l'aire a la pluja separat de les persones. L'aire entra des del fons de la part superior i s'expulsa des de la part superior. Utilitza l'aire per formar un tendal al cap d'una persona, que et manté sota la pluja.

104-4.jpg

Paraigües de golf: sovint en el club de golf, camp de carreres per veure, en els últims anys s'ha utilitzat per a ocasions de gamma alta, regals de regals.

Paraigües de la botiga: el paraigua de quatre ángulos comú, recolzat per la força del suport d'acer, el drap de protecció superior, el protector solar és molt bo, més a l'aire lliure.

360截图20171018101042089.jpg

Paraigües de platja: evolucionat des del paraigua del pati, fàcil de desplaçar fàcilment desmuntar. El drap de paraigües està fabricat amb el millor drap de polièster. Ampliament utilitzat en diverses platges