Casa > Coneixement > Contingut

com netejar la sombrilla?

Oct 24, 2017

TU301-彩胶2016版本--01_10.jpg

Si no es tracta del most, no renteu el paraigua. Si ha d'estar net, hauria d'utilitzar millor l'aigua de la superfície del paraigua, i tractar de no posar-hi el paraigua, l'aigua per evitar el suport de l'ombra. I, per descomptat, hi ha una bona idea, simplement no vull comprar un color clar del paraigua, sovint no es netegen. I la protecció fosca paraigües fosca és un para-sol de color relativament lleuger.


Hi ha una solució: fer un líquid de neteja per a la solana. Només el vinagre blanc i el líquid de neteja del detergent, assegureu-vos de no contenir detergent alcalí. Preparar unes tasses de paper desechables. Materials preparats. Primer és el detergent, el detergent en una tassa de paper sol ús, el detergent sempre que no es tolera el fons està bé. A continuació es troba el vinagre blanc, aboqui 1/2 tassa de vinagre blanc a la tassa. Recordeu que hi ha mitja copa i l'altra meitat dels 40 graus restants d'aigua tèbia per omplir. Al voltant de 40 graus a la tassa a l'aigua tèbia, l'aigua tèbia és afegir vinagre blanc i escorça, amb aigua tèbia i plena integració, pot ser més poderosa. El bon detergent de modulació utilitza un pinzell submergit en parament de detergents líquids.


Recordeu també que el pinzell al llarg del paraigua es posa verticalment quan necessiteu raspallar-se, i la direcció ha de seguir sent coherent, no per un moment i raspall longitudinal, i raspallar-se de costat durant un temps. Això farà que el protector solar del paraigua es destrueixi. A més, escollim no contenir detergents alcalins, sinó també perquè aquest detergent no només pot rentar la taca al paraigua, tampoc no farà malbé el protector solar per a paraigües. El vinagre blanc pot fer que les teles d'aquest paraigües es mantinguin el brillantor original, juntament amb els 40 graus harmònics d'aigua tèbia, detergent i vinagre de l'efecte de descontaminació serà més fort. Es rasparà la superfície, el paraigua que necessitem rentar net.


Ha d'estar completament net. En cas contrari, el paraigua s'asseca, la superfície deixarà rastres de detergent. A continuació, renteu el paraigua a l'ombra per assecar-se.