Casa > Coneixement > Contingut

Paraigua artesana d'origen històric

Nov 09, 2017

t017b3deb25d8b7d758.jpg

El paraigua artesà al nostre país té milers d'anys d'història de desenvolupament, el paraigua de paper oleaginat no és només l'engranatge tradicional a la Xina, especialment al nostre país té una llarga història d'arts i artesanies populars i artesanies.


Suposadament, tan aviat com el període de primavera i tardor i els últims anys, el nostre país, antics famosos mestres de fusteria ruban sovint en el treball de camp, si es troben amb la pluja, sovint es mullen. Registres antics: "bambú split en el núvol per a l'article, per tal d'ocultar-lo, com el bastó, obrir-se com una coberta", és a dir, que l'esposa de Ruban del núvol vulgui fer alguna cosa per bloquejar la pluja, tallava tires de bambú, pells, s'assemblen a un "pavelló", enrotllat, com el pal, obert com la tapa. De fet, aquest és el paraigua posterior. El paraigua del pare d'aquesta història és la dona del ruban del núvol, també explica la història del paraigua de Xina fa uns quants mil anys.

Al segle XI aC, havia fet de paraigües de seda, però només la gent bona pot utilitzar. Mostra el majestuós regle groc "paraigües de dosser" El mascle de Qin Mu primer s'utilitza quan segons verifica és el període dels estats en conflicte, fins a la dinastia Qing.


El paper va ser inventat per CAI lun a la dinastia Han Oriental, ha aparegut sobre paper amb paraigües de paper oli oil tung, però en aquell moment el paper groc del paraigua, mostra la història del paraigua de paper oleaginat a la Xina fa uns 2000 anys.


La dinastia Tang, el paraigua de paper oliat s'utilitza àmpliament en la gent. Durant aquest període, amb l'arribada del paper dedicat a la pintura i la cal·ligrafia, un especial de superfície de paraigües de paper d'arròs, facilita l'escriptura al paraigua de pintura i el paraigües de paper cal·ligràfic. També durant aquest període, el paraigua de paper oliós es va estendre a Japó, Corea del Sud, Taiwan, sud-est d'Àsia i altres llocs.


L'oli ha estat àmpliament utilitzat en la dinastia de la cançó "paraigües verdes", el color es prioritza amb el verd, a la famosa pintura "al festival de moda, els bàrbars animats utilitzen aquest" paraigües d'oli verd ".


En la dinastia del iuan, amb la invenció del paraigües de cotó, oli d'oli de cotó, es diu que els italians quan Marco Polo va tornar a casa, portant el paraigua de roba d'oli de la Xina, els europeus es van millorar i es van convertir en la importància moderna del paraigua plegable . Després de la dinastia del iuan, el paraigua de paper oleaginat, el paraigua de tela d'oli ha estat sempre les nostres eines populars per a la pluja.


Ming i Qing dynasties, paraigües de paper oleaginat en la gent àmpliament utilitzada, al mateix temps, aquest període d'artistes com escriure al paraigua. Al març de 2005, una subhasta als Estats Units, el text demostra la creació d'un paraigua de paper pintat amb pintura paisatgística al preu de 980000 dòlars, és una llàstima que la famosa i famosa creació de paraigües de paper oleaginada sigui poc coneguda.