Casa > Coneixement > Contingut

Descripció dels tipus i característiques del teixit paraigua

Feb 06, 2018

Tacte atac tela és un tipus de fibra artificial, textura és suau, un color tonto no és fàcil reflexiu, com roba de teixits, sentir és bo i pot resistir psiquiatre fred de bilges de calor, per tant, són àmpliament utilitzats en la fabricació de paraigües i paraigües.


2017122967295177.jpg

Teixit de polièster és una fibra artificial de plàstic. Té una textura dura, tela forta reflexiu i resistència tèrmica bona. Es pot afegir la capa interna amb un recobriment de plata per realçar l'ombra, i el preu és més barat que colpejar la tela.
Teixit de niló és un tipus de fibra artificial amb suau toc, lleugers de roba, superfície reflectant, capacitat d'expansió i psiquiatre tèrmic i el preu és més car que toquen la tela i polièster.


La Campaneta de color també s'anomena Sardina, i els xinesos s'anomena cinc peces de Ras. Aquest tipus de tela en general té un costat suau i lluminosa. Prendre el mercat amb llum, suau, elàstic i brillant. És un nou teixit amb sensació confortable, moderna sensació i sentiment artístic. Això atrau els clients amb encant atractiu i és àmpliament utilitzat en drap d'alt grau de convergència.


Tela perlats és un tipus de teixit polièster amb efecte reflexiva, amb una mica de gra reflexiu a la superfície, que sembla tenir la brillantor de la Perla. Quan la llum és suficient, lluir enlluernadora, prevenir raig ultraviolats efecte és bona.


Cinta de plata és una mena de polièster, però és alt en polièster. L'essència és aplicar una capa o una capa de cola de plata a la tela, que té l'efecte de protecció ombrejat i radiació. Drap de plata cola té una forta resistència uv i paraigües de plata cola recobert són millors que els de la capa de cola Perla. Són barats i barat, però els seus desavantatges: pobres qualitat i fàcils de caure.


Tela de color cautxú és una mena de cintes de colors, però el color és més fosc que el de la Perla i la tela és més gruixut que l'argent, que és el teixit de tractament anti-ultraviolat extrem alt, i el preu és relativament alta.


Tela negra adhesives es refereix a la tela adhesiva negra, també és d'alta gamma d'anti - ultraviolats teixits, el preu també és més alt.
Cotó pur ultrafi: cotó pur té bona humitat absorció i permeabilitat; Drap suau; La mà sent suau però no suau, tela de cotó pur fina ultra és la tela de cotó amb gra, garantir el caràcter opac de tela de paraigua.
Crema freda de seda tela que sovint diem, és d'afegir noves fibres fetes de fang additiu uv, uv efecte de protecció és molt bo, pot cobrir penetració de menys del 10% del raig ultraviolat, també pot reduir la temperatura de 3-5 graus, la sensació de cos més fresc de refredament.


En resum, l'efecte protector solar de paraigua aproximadament es classifica:
1) crema freda seda/refrigeració roba, cintes de colors, cinta negra;
2) drap de cotó pur ultrafines, commovedora tela, tela perlats, tenyir roba, teixit polièster;
3) cinta plata.