Casa > Coneixement > Contingut

Descripció detallada del disseny i la producció de paraigües a l'aire lliure

Mar 21, 2018

El paraigües publicitari com a novetat de transportista publicitari modern, d'alta liquiditat, de color brillant i de bon efecte visual, el seu disseny de patrons no està restringit, l'estructura pot ser una selecció arbitrària i un preu bonic i durador, raonable i altres avantatges, es converteix en una espècie de forma important publicitat, paraigües de publicitat amb altres avantatges incomparables:


1. Gran liquiditat: el paraigües publicitari té els avantatges d'on anar i on serà l'anunci.
2. Preu fi: el paraigües de publicitat té els avantatges de baix cost d'entrada, procés de fabricació ràpid i impressió profunda dels consumidors.
3. L'ús pràctic és ampli: el paraigües de publicitat té un clima ennuvolat, un clima plujós i la funció de l'ombrejat solar, que és una mena de necessitats diàries per a homes i dones.
4. Temps llarg de publicitat: la vida útil del paraigua publicitària pot ser utilitzada per a la publicitat a llarg termini, que és un mètode de publicitat confiable.
El paraigües publicitari fet a mida, pot posar les teves idees, el disseny imprès a la superfície del paraigua, imprimir doble cara, tota la imatge, realista, mai desapareix, anuncia regals promocionals, celebració del festival, el millor regal.


QQ截图20180208090907.jpg