Casa > Coneixement > Contingut

Doohickey de triar i comprar el paraigua

Oct 23, 2017

103-17.jpg

Paraigua radiant segons necessitats individuals

Alguns paraigües de la superfície del paraigua són grans, com una forma de bolets, adequada per a ús individual, el paraigua és popular entre els europeus i americans, la resistència del vent és millor; Alguns petits paraigües de la superfície del paraigua radian, el rang de la pluja és més gran, adequat per a moltes persones romandre units, però la resistència del vent és pobre.


El paraigua és més resistent

L'estand o caiguda de paraigües, decideix la qualitat d'un paraigua. Al paraigua del mercat, el paraigua és de 6 a 16 més, com més paraigües, més alta serà la resistència del vent. Si hi ha un paraigua més bonic i paraigües, i el suport de rosca elàstica, el paraigua és més estable.


El paraigua recte és més resistent

El paraigua plegable per rebre i portar el paraigua vertical és elevat, però tenint en compte la robustesa, fins i tot del mateix nombre de branques, el mateix material de paraigües recte i paraigües plegable, la durabilitat del paraigua recte serà més gran que el paraigua plegable, el plec, perquè el paraigua plegable necessiteu el paraigua i el paraigüeta és més gran, més fàcil de destruir per vent.

Gireu cap a la part superior del paraigua

Perruqueria recta, per exemple, un paraigua fins a plàstic o metall, sobretaula de plàstic després de llarg termini i fàcil d'esquerdar; La cúpula metàl·lica si no és seca és fàcil d'oxidar. Quan trieu i compreu, podeu fer servir el dit per girar lleugerament, si es pot girar, significa la pobra densitat, fàcil de caure. Si un anell de metall encara està sota el barret del paraigua, anomenat array dai li, també pot activar la matriu dai li, mira si és sòlid.


Per posar finalment el paraigua

Obriu el paraigua, a mig camí del paraigua principal amb la mà esquerra, la mà dreta amb el mànec de la paraigua, la mà dreta amb un paraigua giratori, en el sentit de les agulles del rellotge i en el sentit contrari a les agulles del rellotge, de manera repetida, així que es pot saber si els mànecs i el paraigua són forts

El paraigua plegable fumava per provar

El paraigua plegable enganxat al paraigua principal té por a la majoria, quan el triar i comprar el millor assaja diversos més de paraigües fumades. Es tira fumat quan se sent suau, millor la qualitat del paraigua, no es compra si se sent atrapat.

A més, quan es prefereixen comprar i comprar paraigües, cal triar colors vius, com ara groc. Visibilitat groga forta i fàcil d'atreure l'atenció dels conductors, per garantir la seguretat dels nens a caminar. A més, els cecs haurien de triar i comprar el paraigua de paraigües groc a continuació.