Casa > Coneixement > Contingut

De quins aspectes cal comprovar la qualitat del paraigua

Feb 27, 2018

Mercat de para- sols per a paraguas amb tot tipus de paraigües, paraigües de publicitat, para- sols , para-sols de publicitat, paraigües transparents, paraigües amb llapis, paraigües de golf, paraigües amb ampolla de vi, para-sols


Davant tants paraigües, i moltes vegades voldrien portar presbícia, tots els anys algunes persones volen comprar un paraigua, caminades amb fantasia; en realitat, el bon paraigua es pot utilitzar durant molt de temps, així que en triar un paraigua, si és adequat per a vosaltres no és suficient, estem en el procés d'elecció del paraigua paraigües, el mercat majorista té els següents aspectes per fer el treball, ja sigui que pugueu provar la qualitat del paraigua.


2017111449132105.jpg


1. Canvi de rendiment.
Verifica un paraigua primer per obrir un paraigua flexible, obert a la part superior, no es bloquejarà, no caurà; Quan tanqueu un paraigües, també és lleuger i senzill. El paraigua del mànec del paraigües hauria de ser lliure de retirar-se i bloquejar-se, i les peces de l'interruptor no es trenquin i no es caiguin. Quan s'utilitza el paraigües automàtic, el botó de tecla no es pot iniciar sol, i la velocitat ha de ser ràpida i no ferotge. La força de tracció no ha de ser massa pesada


2, inspecció de paraigua.
El paraigua de tela ha d'utilitzar el teixit de paraigües especial de teixit de sarja com a tela, ha de ser suau i apretat, sense brutícia, sense forats, sense fils de salt, per assegurar-se que la superfície del paraigua no fuga la pluja. La línia del paraigua ha de ser uniforme i fina, el color és uniforme i les flors i les ratlles són similars. La superfície del drap de niló s'ha de recobrir amb una capa de cola resistent a la resina. La tempesta de tempesta no es filtrarà, i no hi haurà defectes evidents de falles i fugues. Quan el paraigua s'obre, el paraigua ha de ser ple i bonic, no "plat" o "plat profund"


3, examen d'ossos paraigües.
Les costelles han de ser fàcils d'oxidar, flexibles, suaus i difícils de manipular, prop del pol, i els reblons han de ser flexibles i suaus.