Casa > Coneixement > Contingut

Sombrella masculina de la marca britànica

Dec 21, 2017


"The Rolls Royce of las" va ser originalment regalat a Swaine Adeney Brigg per mitjà d'un mitjà de premsa, i va ser l'únic que va poder arribar a The height of Rolls-Royce.

Els fabricants d'arts pluvials Thomas Brigg & Sons es van fundar l'any 1836, la reina Victòria es va obtenir el 1893, emesa per la certificació reial, en 1943 es va fusionar amb Swaine i Adeney, combinada amb el nom de marca que avui veiem Swaine Adeney Brigg. Avui, té un Certificat reial britànic del príncep Charles.

El paraigua SAB és molt baix, es converteix en tota la seva botiga, no pot trobar cap model de gran comoditat, però aquests aparentment insignificants paraigües són un dels primers, tots ells amb la fusta més fina, després de més d'un Centenars de procediments estrictes complexos a mà, tots adoptem l'estructura de la integració de paraigües, paraugas, òbviament, poden sentir-se ajustats quan s'obren manetes. És aquest tipus de perfil i simplicitat inalterables que permet que SAB porti tots els paraigües al màxim i porti la marca a la actualitat.

swaine-adeney-brigg-black-classic-golfing-umbrella-product-1-3281031-155764077.jpeg