Casa > Coneixement > Contingut

Paraguas molt fort alemany

Dec 21, 2017


1. El paraigua de tempestes alemany és una empresa familiar amb una història de més de 85 anys i la qualitat del producte es reflecteix plenament en l'estil rigorós de la marca alemanya de recerca de qualitat. El paraigües alemany ha estat seguint: per sempre, la innovació, amb la millor disseny i millors materials i artesanies, fent els paraigües més funcionals i de més qualitat.

2. Qualitat del producte: estable, anti-vent, resistent a l'oxidació, resistent, súper clar, convenient, fins i tot polivalent.

3. Categoria de producte: des del paraigua bàsic més resistent i resistent del paraigües, des del paraigua plegable de la tecnologia moderna fins al paraigua corporativa especial personalitzada. El paraigua rectangular SWING de BIRDIEPAL, el paraigua plegable LIGHT - TRECK, el paraigua DAINTY mini viatja amb el seu el disseny professional i la qualitat, com el paraigua tormenta alemanya, s'ha convertit en un paraigua professional global amb marques conegudes, és una botiga professional a l'aire lliure que necessita la marca de marques necessàries a tot el món.

4. La roba de càrrega no reemplaçarà els paraigües professionals més impermeables i ventilats, i el paraigua tormenta alemanya BIRDIEPAL serà una altra marca de pluja professional superior a les tendes xineses a l'aire lliure.