Casa > Coneixement > Contingut

Regal de paraigües

Mar 14, 2018

Com un paraigua de regal de publicitat nova moderna és transportista i publicitat regals, gran, fluïdesa color brillant i bon efecte visual, el seu patronatge no està restringit, estructura pot ser elecció arbitrària i cal esperar una varietat de bella i durador, bona qualitat avantatges de preu, convertit en una mena de important forma de publicitat. Per tant, la personalització de regal paraigua és l'elecció del regal de publicitat d'empresa.


d0c8a786c9177f3eab20397770cf3bc79f3d56b0.jpg

Avantatges del paraigua de regal


1, l'efecte de publicitat és bona: paraigua per on, on publicitat, publicitat per colpejar gran, no té por no pot atraure globus ocular i no solament pluja amb un paraigua, dies assolellats també voleu utilitzar el paraigua, l'efectivitat de la publicitat de tot temps.


2. baixa aportació cost: el cost del mateix paraigua és baixa, i un paraigua bell regal només uns 20-30 iuans, que pot ser utilitzat per les empreses o els clients de més d'un any. 3. fort viabilitat: per protegir del sol de la pluja i el sol, ja sigui una ciutat o una granja, un adult o un nen, és necessari utilitzar un paraigua.


3. llarg temps de publicitat: servei llarga vida del paraigua de regal! L'efecte de publicitat del paraigua regal no serà efectiva si no està malmès o destruït.

4. bell aspecte: el paraigües són de colors brillants, bellament dissenyat i fins i tot pot ser una peça d'art que la gent amor.Trieu publicitat bastant paraigua de regal, i escollir la publicitat més econòmic, es converteixen en cada empresa grans clients celebració festival regals, reunió, empresa obrint regals, promoció publicitat l'elecció perfecta d'empresa de regals