Casa > Coneixement > Contingut

Com es trenca el paraigües automàtic?

Feb 05, 2018

1. El paraigua està separat del pol. Quan un paraigua s'obre automàticament, el pin està trencat i el paraigua es separa de la vareta a causa de la força del moll.
Mètodes de reparació:
Substituïu el pin de T, d'acord amb el pin original, utilitzeu el fitxer de ferro pla per canviar. A la clavilla quan carregueu la primera secció de l'orientació del pols de paraigüeta dins d'un plànol convex, instal·leu el pin al forat circular a banda i banda de la barra d'empunyadures i, a continuació, promocioneu el pols de paraigües per fer-lo creuar el terrier convex, reducció de terrier, tancar el seu paraigua premeu en aquest moment, pot bloquejar el paraigua obert, brillantor automàtic. Després d'algunes repeticions, no es pot fer cap separació per reparar l'èxit.
Amb un diàmetre d'un mil·límetre de cable, es pot plegar en un pin de tipus t i es pot utilitzar com a substitut. Tingueu en compte que la cantonada s'ha de subjectar amb fermesa, i el pin sencer no pot superar la ranura d'1 paraula, en cas contrari, hi haurà resistència quan s'obre el paraigua. La part anterior pot ser anivellada per un fitxer petit, tal com s'ha descrit anteriorment.

20178853042309.jpg


2. El forat rodó del pin s'utilitza per lliscar el pin i el paraigua. Quan es produeix aquest fracàs, el t-pin generalment està complet i encara està disponible.
Mètode de reparació: la boca corredissa de l'orifici rodona, afegiu una capa fina de coure, utilitzeu l'estany per soldar i, a continuació, utilitzeu un fitxer per reparar la ranura, inseriu el filtre T al forat, després de la càrrega, intenteu repetir diverses vegades, és a dir, per reparar.
3. Escletxa de groove. El ganxo de control del canvi automàtic no es pot subjectar després de rebre el paraigua, sovint s'obre un paraigua automàticament.
Mètode de reparació: al centre del ganxo, obre un buit amb el ganivet, pot semblar quan el paraigua està tancat, quan s'obre un paraigua, pot ser automàtic, la bretxa és gran amb un petit fitxer, mentre que el costat intenta arxiu, fins que sigui apropiat.