Casa > Coneixement > Contingut

Quant saps de la classificació de la tela del paraigua?

Feb 05, 2018


Fibra de polièster
La tela característica del tapetum és: el color és més preciós, es posa el teixit de la paraigua a la mà, el plom és obvi, no és fàcil de restaurar. Quan la tela es fregui, hi haurà resistència, i hi haurà un soroll lluminós. Aplicar una capa de cola de plata al dacron, és el que comunament diem que és un paraigua de cola de plata, la funció que la tela de cola de plata impedeix que el raig ultraviolat sigui relativament bo, però el temps d'ús és llarg, el cua de plàstic és fàcil de trencar. En polièster recobert amb una capa de pols de plata, que és el que solem anomenar el paraigües de tela de perles, el color del teló de perla és més colorit, les dones estimen, però l'efecte UV del sol no és ideal.


201672261123717.jpg


Tela PG
El drap PG també s'anomena drap de tela, drap de gran densitat és un nou tipus de drap. PG té les següents característiques: el color és mat, fosc. Senti's com el cotó, la tela està bloquejant la llum, el cost de la tela PG és superior, però el grau de protecció UV, l'estabilitat de qualitat, el grau de color és més ideal, és un bon para-sol, xapa PG general utilitzada en paraigües d'alta qualitat .


niló
La tela de niló també és una varietat d'alta qualitat del teixit de paraigües, aquest tipus de mantell de pluja té un color brillant i se sent com la seda a la mà, fregant-se amb la mà, la resistència és molt petita. Però aquest tipus de tela té una debilitat, la influència de l'humitat de l'aire és més gran, la tela de paraigües es redueix més greus, de vegades fins i tot afecta l'obertura i tancament normal de la superfície del paraigua. Així doncs, en el nostre teixit de parament comú, no tant.


En els últims anys, els paraigües transparents s'han popularitzat, amb els seus paraigües de POE o plàstic de PVC i alguns amb diversos patrons i colors.
Teixit de capa de cola negra.
En comparació amb altres teixits de paraigües, el teixit de capa de cola negra té els avantatges següents: 1. 2. Les teles de capa fina de cola negres i fetes amb sombrilla es poden refredar efectivament al sol durant 3 a 5 ℃; 3. La protecció UV forta, el paraigua disponible al mercat per al procés de recobriment de vinil o la qualitat del teixit és diferent, el seu rendiment real de la protecció UV també és diferent, el mètode de prova més convenient és: l'ús de telèfons mòbils a la llum de flaix, Utilitzeu-los en els casos foscos propers al flaix, busqueu si hi ha.
L'anterior és la introducció a la xarxa But, si voleu saber més, aneu a la xarxa 100.