Casa > Coneixement > Contingut

Com netejar els para-sols

Oct 09, 2017

La producció de teixits per a parasols solen ser més fines, que a més contenen petites partícules, de manera que la millor forma de rentar-se es buida amb aigua, les parasols no han de pinzellar-se amb raspall.


Si no és necessari, no netegeu el paraigua. Si heu de netejar, el millor és rentar el paraigua amb aigua i proveu de no treure l'aigua al marc del paraigua per evitar el parapent oxidat. Per descomptat, hi ha una bona manera, és a dir, no compreu paraigües de color clar, no solen rentar amics. I la funció anti-ultraviolada del paraigua fosca és millor que el paraigua llum!


També hi ha una manera: perquè el paraigua faci una solució de neteja. Solució de neteja sempre que el vinagre blanc i el detergent puguin ser, recordeu de triar un detergent no alcalí. A continuació, prepareu una copa de paper única. El material està a punt. En primer lloc, el detergent, el detergent en un sol ús de tasses de paper, detergent, sempre que no hi hagi copa al final del nen. Seguit de vinagre blanc, mitja tassa de vinagre blanc a la tassa. Recordeu que mitja copa, la resta de la resta de l'aigua tindrà uns 40 graus per omplir l'aigua tèbia. A la tassa a l'aigua calenta uns 40 graus, s'agrega aigua tèbia per al vinagre blanc i el detergent, amb aigua tèbia per integrar-se completament, el poder per ser més fort. Feu un bon detergent, utilitzem un pinzell en el paraigua de raspall líquid de rentat.

Recordeu també que el pinzell quan el raspall vertical al llarg del marc de paraigües, i la direcció per ser coherent, no un raspall longitudinal, durant un temps i raspallar-se de costat. Això trencaria el protector solar del para-sol. A més, optem per no contenir detergents alcalins, sinó també perquè aquest detergent no només pot rentar la taca en el paraigua, no perjudicarà la capa de protecció solar del paraigua. Vinagre blanc, fa d'aquest teixit de paraigües per mantenir el brillantor original, juntament amb el detergent reconciliant i el vinagre blanc de 40 graus d'aigua tèbia, l'efecte de la descontaminació serà més fort. El paraigua de la superfície està acabat amb pinzell, hem d'utilitzar aigua neta.


Ha de ser rentat a fons! En cas contrari, després que el paraigua s'assequi, la superfície deixarà les restes de detergents. A continuació, col·loqueu el paraigua net a l'ombra per assecar-lo.


Per descomptat, el nostre mètode no és una panacea, si la superfície del paraigua és una capa fluorescent, amb aquest enfocament es destruirà la superfície del paraigua de la capa fluorescent, afectant així la funció de paraigües solars.