Casa > Coneixement > Contingut

Com mantenir un paraigua

Jul 24, 2015

El vell refrany, manllevant un paraigua ets benvingut, tan llarg com la línia tota la nit. De fet, el bon manteniment pot estendre la vida d'un paraigua.

Un, paraigua utilitzat, ha de ser immediatament obrir lloc sec i ventilat per assecar i paraigua, paraigües i aplicar una petita quantitat de lubricant per evitar la lluita i amb floridura.

•, Ex gutsy hauria ser eriçó paraigua, paraigua recta, llavors obrir lentament, pot evitar el paraigua es va trencar.

•, No conté paraigua calç alcalina penjada a la paret, evita la fragilitat.

• No injeccions, cap paraigua a prendre alguna cosa sense un paraigües quan les canyes, no per deixar un paraigua a altes temperatures per evitar la deformació.

⒌, un nou paraigua no hauria de ser latent per un temps, perquè no es massa temps emmagatzemar i trencadisses metamòrfiques.

• Altres, para, para-sols, publicitat paraigües són també per netejar sec, recollir la temperatura durant un temps abans; no puc aconseguir molt calent prop això fàcil fer paraigües envellint, fràgil, fàcil de podrir. Tractar de no assecar-se en el sol. generalment després accidentalment embrutar-cal netejar de manera oportuna, no per tornar durant molt de temps, i tampoc és fàcil de netejar, el paraigua de protecció i que escurçarà la vida de servei.