Casa > Coneixement > Contingut

Com mantenir l'estratègia de manteniment de paraigües Share parapent

Oct 23, 2017

91002-星星_01.jpg

El manteniment del paraigua

A: els paraigües es dobleguen, no porten aigua després de ser el paraigua, s'assequen amb un drap suau per netejar dins i fora del paraigua, la superfície del paraigua, es penja en un lloc ventilat sec, i després un bon paraigua, lluny.

Fluff abans de 2: obre el paraigua de paraigües, el paraigua recte, a continuació, lentament obert, pot evitar que es trenqui. Per al paraigua ordinari s'ha d'evitar utilitzar-lo amb el fort vent, per tal que la impreaaion nip li faci mal.

Tres: el teixit de paraigües després de teixir conté àcid, ha comprat un nou paraigües, no s'ha de col·locar durant molt de temps, s'ha de col·locar després de la pluja a la llauna àcida. Cap paraigua penjat a les parets de guix que conté alcalines, pot evitar que la superfície del paraigua sigui fràgil. Paraigües quan no es col · loca millor dins de la coberta del paraigua, evita que es pegui la brutícia.

Quatre: no hi ha paraigües per recollir les coses, sense un paraigua quan es camina, no deixeu que el paraigua estigui a prop d'una temperatura elevada

El manteniment del paraigua: en primer lloc, utilitzeu-lo cada vegada que vulgueu utilitzar menys, tant com sigui possible, de la mà de la suor per tocar el paraigua. Després que el paraigua també vulgui netejar, assecar-se, per un moment a temperatura ambient, i després, el bronzejat no pot estar molt calent, per tant, és fàcil fer que l'envelliment del parapent sigui fràgil, fàcilment podrido. , hauria d'utilitzar millor el paraigua separat, el paraigua és més bonic, està brut, després de la pluja serà el segon és que la pluja es reduirà després d'evitar que es posi en pràctica. Paraigües de doble ús.

Plegador de paraigües: cada paraigua amb processament plegable de solapa de dit, d'acord amb una orientació, segons la direcció del plegat de la sivella del paraigua. Cal allunyar el paraigüeta després d'acabar, d'altra banda molt lleig, i es pot convertir en zou.

Truc de descontaminació de paraigües: paraigües de cotó i paraigües de seda amb un raspall de raspall suau submergit en una solució alcohòlica o amb calenta.