Casa > Coneixement > Contingut

Com reparar el paraigua automàtic

Feb 27, 2018

Fins ara, el mercat a l'engròs de paraigües, ara especialment paraigües, paraigües publicitàries i publicitàries, paraigües, paraigües solars ha canviat de perseguir pràctiques a la recerca de la moda, convertir-se en persones, especialment accessoris per a dones, inevitablement apareixen problemes, principalment petits problemes, , aquí per ensenyar-te com reparar el paraigua.


20178853042309.jpg


1. El paraigua està separat del pol. Quan un paraigua s'obre automàticament, el pin està trencat i el paraigua es separa de la vareta a causa de la força del moll.


  • Mètode de reparació


Reemplaceu el pin de T, d'acord amb el pin original, utilitzeu el fitxer de ferro pla per canviar. A la clavilla quan carregueu la primera secció de l'orientació del pols de paraigüeta dins d'un plànol convex, instal·leu el pin al forat circular a banda i banda de la barra d'empunyadures i, a continuació, promocioneu el pols de paraigües per fer-lo creuar el terrier convex, reducció de terrier, tancar el seu paraigua premeu en aquest moment, pot bloquejar el paraigua obert, brillantor automàtic. Després d'algunes repeticions, no es pot fer cap separació per reparar l'èxit.


Amb un diàmetre d'un mil·límetre de fil, es pot fer referència a l'original, plegat a un pin de T. Tingueu en compte que la cantonada s'ha de subjectar amb fermesa, i el pin sencer no pot superar la ranura d'1 paraula, en cas contrari, hi haurà resistència quan s'obre el paraigua. La part anterior pot ser anivellada per un fitxer petit, tal com s'ha descrit anteriorment.