Casa > Coneixement > Contingut

Com seleccionar un cost relativament alt de paraigües

Jul 24, 2015

L'estiu sol està calenta, calenta, és l'enemic número u de la pell, una bona elecció de paraigües pot reduir el dany solar. Yiwu mercat paraigües, però divers assortiment, preu, material, com escollir un bon paraigües? Un veritable "paraigua", trieu truc, tanmateix. "A l'estiu, especialment la calda, el sol és abrasador calenta, paraigües, protector solar és necessari per a les nenes per sortir. Generalment conegut com pluja no s'aplica per doble ús un ombrejat de paraigua. Paraigües són sovint sota la influència de substàncies àcides i alcalines en aigua de pluja, recobriment pot ser l'envelliment, reduir el protector solar. Per tant, preferentment separar para-sols i ombrel·les, paraigües especial atenció al manteniment. "Cap de Xangai plata paraigua avui només per mostrar a tots com triar paraigües.

Des d'un punt de vista professional, sovint es diu que "el paraigües, para-sols," de fet, para-sols de protecció UV, triar aquest paraigua ha de ser conscient que en molts aspectes. "El mercat marcats amb UV protecció paraigües preu desenes de desenes de Yuan, de fet de vegades que escollim és el més important, no necessàriament ha de triar un paraigües tal cars."

Principalment per veure l'índex UV UPF > 40 i t (UVA) AV, no cegament hem de comprar productes cars, para-sol és proporcional al preu i qualitat no són. En l'actualitat, teixits de paraigües de protecció UV en el mercat es divideixen en dos recoberts i no recoberts, paraigua no recoberts UV efecte és bon paraigües que trefilat, productes de la mateixa mercaderia marca, teixits, més fosc que els teixits lleugers de bona protecció UV. Expressar comprovació comprant productes amb protecció UV i jubilació producte penjar etiquetes, embalatge i recepció, així que qüestions de qualitat pot protegir eficaçment els seus legítims drets i interessos.