Casa > Coneixement > Contingut

Identifiqueu la funció de paraigües solars ultraviolades

Mar 13, 2018

En el calorós viatge d'estiu fora és imprescindible el paraigua sol de raigs ultraviolats, la mà sosté el paraigua ultraviolada per poder caminar a voluntat.
Hi ha diverses maneres d'identificar la protecció UV del paraigües solars.


1. El material de superfície del paraigua sol protector UV: cotó, seda i teixit de niló no són tan bons com el polièster;
2. Alguns para-sols UV són prims i prims, i el millor és escollir tela amb força;
3. La tela de setí és la millor a la solana solitària, seguida de sarja i plana; ,
4. No ha de ser massa petit per protegir contra els raigs UV;
5. El més fosc és el teixit, millor. També hi ha un paraigua solar amb una capa de cola platejada per bloquejar els raigs ultraviolats.


6360177863692309673641032.jpg

A través de quatre dispositius especialitzats en la recomanació de paraigües solars de plata, la plata a la superfície de l'efecte protectora de goma és bona, però després que el sol sigui fàcil d'aconseguir el negre, de fet, el paraigua de revestiment de cola de plata dins o fora del sol no afecta l'efecte de protector solar, s'hauria d'escollir millor la cola de plata a l'interior, no és fàcil de caure, un paraigües solitari UV qualificada, la necessitat a través del processament de recobriment especial, l'efecte de protecció UV serà millor. Pista calenta i petita: la protecció solar de la pluja al paraigua té una acció corrosiva, per mantenir la protecció solar del paraigua solar ultraviolada, cal separar-la amb paraigües. Si el paraigua està brut, es pot utilitzar un pinzell suau en aigua neta, fregar i no es pot fregar a mà, i no gaire sovint, d'altra manera també pot afectar l'efecte de protecció solar.