Casa > Coneixement > Contingut

Identifica la diferència entre un paraigua i un paraigua

Mar 21, 2018

En la nostra vida quotidiana, sovint podem tenir aquesta confusió: es pot utilitzar un paraigua com a paraigua? Pot un paraigua protegir contra els raigs ultraviolats? De fet, hi ha una diferència entre para-sols i para-sols.


En primer lloc, des del material, el paraigua és de teixit de polièster, tela o tela d'Oxford, en què la tela de polièster és la millor propietat anti-ultraviolada i anticorrosiva, i també és relativament barata. Els paraigües estan fets de teixit de polièster, tela PG, niló, plàstic transparent i teixit de capa de cola negra. En aquest sentit, la diferència més gran entre paraigües i paraigües és que els paraigües del sol tenen una membrana que cobreix els raigs ultraviolats, mentre que els paraigües no ho fan.


A més, pel que fa a la funció, el paraigua sol s'utilitza principalment per resistir els excessius raigs ultraviolats als raigs del sol i evitar els efectes nocius dels raigs ultraviolats en la pell humana. El paraigua s'utilitza per protegir el cos i la roba del vent i la pluja.
També hi ha diferències en el procés de producció. El disseny del paraigua és principalment per a la selecció de materials de protecció UV, mentre que el paraigua es considera més impermeable. A més, el paraigua funciona relativament bé, en l'estètica visual també és millor que el paraigua.


Així, doncs, es poden utilitzar paraigües com para-sols? És clar que no. El recobriment de protecció solar al parasol del sol està dissenyat per protegir contra els raigs ultraviolats, que es poden danyar una vegada que ha estat atrapat sota la pluja. Una o dues vegades, no desapareixerà tot, però també afeblirà el protector solar. Si sovint es renten per l'aigua de la pluja, el recobriment es perdrà gradualment, no tindrà l'efecte de protecció solar. Els paraigües no estan cobertes de raigs UV perquè estan fets, de manera que no absorbeixen els raigs UV. Per descomptat, hi ha també paraigües netes al mercat en aquest moment, però aquest tipus de paraigües té un efecte feble i un efecte general sobre la protecció del sol. Les persones poden triar el paraigua adequat segons les condicions climatològiques de la seva zona.