Casa > Coneixement > Contingut

James Smith 59 fill

Mar 28, 2018

James Smith 59 fill ha estat un fabricant de paraigua superior des de 1830, a diferència de Adeney al millor possible Brigg, un fabricant de paraigües de gamma alta que no ha estat involucrat en altres productes. I perquè és només un paraigua, l'escala és més gran (per British paraigües), la varietat és complet, de tota costum pel paraigua plegable ordinària ha estat tota mena de bastons. Hi ha molts mànecs de fusta fets a mà que talla, i per descomptat l'obra de la talla no és comparable a la de la Xina. La botiga, per cert, també utilitza palissandre com un paraigua, però és car.


La primera vegada que vaig veure aquesta botiga a Londres, em vaig sorprendre al trobar que una botiga de paraigües tenia quatre plantes. James Smith 59 fill és una de les deu botigues tradicionals més valuós a Londres.


Petita Ressenya: personal import total James Smith 59 Son estil tendeixen a ser tradicional, de la simplicitat primitiva és audaç i fins i tot el país, amb més traça manual, si voleu comprar un paraigües superior o evitar la compra d'un responsable de paraigua de fusta tallada, encara que el paraigua de cinturó Nansa talla és molt famós, en part perquè tallador que la Xina, els altres aspectes del paraigua cavaller més discret, amb talles dels animals del paraigua és una mica fort modelització, perquè comprar comprar James Smith 59 fill d'alta qualitat paraigua (convergència) coneixements sòlids. Perquè és més del Regne Unit adhesió a la família paraigua sistema tradicional, professional, paraigua barat, encara que menys de 100 lliures, però alt grau paraigua és 525 lliures, així jo pot no perquè hi ha tan moltes paraigua intermedi i rústic d'estil i baixar rang, el segon
Disseny artesanal