Casa > Coneixement > Contingut

Coneixement del paraigua

Feb 06, 2018

Paraigua: els temps antics han utilitzat (en un paraigua antic el símbol dels líders influents, els dignataris), juntament amb les necessitats socials s'ha convertit en una cosa indispensable de la vida, en la literatura i en l'escenari no és la manca d'això.


91367c2af9b64f73b79457776ca56e36.jpeg


Implicació cultural: més interpretació del "amor" de la cultura del paraigua. Amor de la família, amor de la vida, amor a la natura.


Tipus: paraigües triples, paraigües inverses, paraigües amb llapis, paraigües publicitàries, etc., l'aparença és diferent i el procés de producció és diferent.
Paraigües de tres voltes: el nom de la resposta es pot plegar tres vegades, el lloc no és molt fàcil d'obrir.
Paraigües inversa: dissenyar tradició subversiva, invertir un paraigua, ja no necessita preocupar-se per la roba mullada del paraigua humida coberta de pols.
Paraigües de llapis: tot i que l'os de la paraigua és com un llapis, es pot utilitzar contra el vent.
Paraigües publicitària: com a operador de publicitat nou, té un bon efecte publicitari i el seu disseny no es limita.


Material: tela de para-sol (tela tàctil, cinta d'argent de fibra sencera, tela de perla, nylon sobre tela de plata, tela simple), os de paraigües (os groc negre, os groc blanc, os d'alumini d'acer, barra de ferro automàtic).


Mida: 19 polzades, 21 polzades, 23 polzades, 27 polzades, 29 polzades, 30 polzades.


Manteniment: un, aprendre l'ús adequat del paraigua, no pot usar-lo com una muleta o arma, no pot portar el paraigua per recollir articles

 

2. Abans d'agafar el paraigua, ha d'agitar la superfície del paraigua, estirar les costelles i obrir-la lentament per evitar la fractura.

3. Després d'utilitzar la marca d'aigua, ha d'estar sec i emmagatzemar-se en un lloc ventilat; 4. Eviteu elevades temperatures i eviteu la deformació.