Casa > Coneixement > Contingut

Coneixement de la classificació del marc paraigües

Mar 14, 2018

1) amb un paraigua paraigües.
Es pot utilitzar un paraigua amb un cadenat per bloquejar el mànec del paraigua per evitar la pèrdua del paraigua.

2) Desbloqueig de parapent (suport per a parapents d'autoajuda)
Introduïu el paraigua directament a la plataforma de paraigües per garantir que la pluja no caigui a tot arreu.

3) Paraigües
Una galleda circular per col·locar paraigües.


20168963174897.jpg


4) Màquina de bossa de paraigües
La màquina que conté una bossa de paraigües pot utilitzar una bossa per cobrir cada paraigua per evitar que la pluja faci sòl humit i roba.
Segons el material, el marc paraigüer es pot dividir en un marc de paraigües d'acer inoxidable, marc de paraigües de plàstic, marc de paraigües de pintura de ferro (polvorització), marc de paraigua de titani, etc. Segons si hi ha un cadenat o no, hi ha dos para-sols amb un estand de paraigües i un estenedor de para-sol desbloquejat. El primer es pot dividir en 12 para-sols, 18 para-sols, 24 para-sols i 36 para-sols.


El marc de paraigües és un dels tipus de marc de paraigüeta amb un cadenat, el marc de bloqueig pot evitar la pèrdua del paraigua, el paraigua quan manté el paraigua, el seu propi paraigua sota clau i clau i, a continuació, posa la tecla lluny, per deixar la Bloquejar amb una clau treure el paraigua.


El marc de paraigües de gamma alta selecciona el bloqueig del nucli de coure, la qualitat del capçal de bloqueig és bo, no és fàcil de danyar, la vida útil és llarga, pot bloquejar el paraigua en el marc del paraigua, evitar que el paraigua es perdi. Sovint s'utilitza en edificis d'oficines, bancs, hospitals, lobbies hotelers i altres llocs públics.