Casa > Coneixement > Contingut

Mario Talarico

Mar 28, 2018

Mario Talarico és també una petita empresa familiar italiana, fundada al mateix temps que Francesco Maglia, el 1860, al barri espanyol de Nàpols a Itàlia, les botigues i els tallers eren petits. Francesco Maglia, com a mínim, de set a vuit artesans de 60 a 70 anys d'antiguitat, i Mario Talarico més petit, és principalment per Mario. El vell, afortunadament, i el seu nebot Mario Jr poden fer successió (els seus noms són massa simples, sèniors i Junior).


Mario Talarico, excepte en punts de venda, encara es basa principalment en diversos minoristes en línia de vendes, el seu lloc web no sembla fer vendes directes, la mida de Francesco Maglia és més gran que ell, però el lloc és molt senzill (a Itàlia, moltes empreses familiars o no el lloc web, o més malament, és bastant humil, i generalment no està en línia, està buscant altres persones per ajudar al vostre agent per a la venda, no entenc per què). Però si viatja a Nàpols, la botiga pot ser una caça del tresor.


Petits comentaris: el paraigua de Mario Talarico és més popular entre els artistes populars, i hi ha més marques manuals de la producció, com ara la imatge següent. El paraigües del paraigües no es veu molt recte. Es pot dir que és més artístic i durador.