Casa > Coneixement > Contingut

Qüestions que necessiten atenció després del seu ús de paraigua

Mar 05, 2018

El nou paraigua ha no ser deixada de banda durant molt de temps, perquè no es poden emmagatzemar massa llarga i fràgil. Després s'utilitza el paraigua, no es pleguen l'aigua, ha obrir el paraigua, utilitzar la suau tela que s'assequi l'interior i fora el paraigua, el paraigua, penjant en el lloc ventilat per assecar, llavors tancar el paraigua, aparta. Per fer la següent utilització, és a dir, pot fer que l'extensió de vida del paraigua, no s'oxida, la corrosió, també és convenient utilitzar més endavant.


A més, el para-sol també hauria de ser eixugat net i sec, la temperatura és avall una estona, llavors posar fora una altra vegada, no pot aconseguir molt calent per posar distància, tan fàcil de fer el paraigua cara l'envelliment, fràgil, trencadís. Intenta no fer a l'exposició sol calent. Després accidentalment brut al temps ordinaris, ha de ser oportuna net, no esperar durant molt de temps netejar una vegada més, aquests dos ni són fàcils de netejar, també el manteniment del paraigua, pot escurçar la vida del paraigua


Quan el paraigua és humida, hauria ser assecada oportunament i el moviment ha facilitat quan és obert o tancat, i les articulacions (peces de frontissa) ha de ser suaus.
El paraigua de niló siguin protegits de cendra i espurna, perquè no es cremi la superfície del paraigua.
El paraigua plàstic ha d'evitar l'exposició solar, per evitar l'envelliment.


Wholesale-Colorful-Summer-Sun-Protection-Fashion-Decorative (2).jpg