Casa > Coneixement > Contingut

Paraigües trencadisses de parasols

Mar 16, 2018

L'emmagatzematge de la mànec recte sempre és un problema per a nosaltres, ja que el maneig del mànec i la superfície de la taula són massa petits, cosa que facilita el deslizamiento. És fàcil d'emmagatzemar fàcilment, però no és tan fort com un mànec recte. No vol mullar-se a l'oficina o anar a una festa.


El disseny flexible de la maneta de paraigües de torsió de la parabrisa augmenta la zona de contacte amb l'escriptori, que es pot unir de forma segura a qualsevol objecte de pla i no es lliscarà fàcilment. Quan viatgeu en un dia assolellat, podeu girar el mànec del paraigües de torsió a un anell a la motxilla, i no caurà fàcilment fins i tot si ho fa de nou. Si plou, agafeu el paraigües de torsió i vagi on vulgueu anar. No serà una càrrega per a vostè.Sobre el paraigua de torsió de Newbrella:


Som cinc companys de classe que llegeixen el disseny. Encara que no estiguem en la indústria del disseny després de la seva graduació, no tenim cap intenció de parlar dels productes que ens importen a cada partit. Un dels estudiants sol portar un fill de 4 anys per fer un viatge. El fill no li agrada portar un impermeable, mentre que el paraigua dels nens al mercat "bé, ja ho sap". Volia fer una pràctica i divertida per al fill d'un paraigua, la senzilla idea que tenim uns quants entusiasmats amb el disseny i la creativitat segueix sent vell "irracional", ens apropem ràpidament a l'aparentment sense massa valor comercial del disseny del producte treballar Després de diversos mesos de disseny i desenvolupament, vam completar la primera generació de paraigües de torsió. Perquè no hi ha experiència en producció industrial, la primera generació de torsió, el paraigua no és satisfactòria, però som deguts a la bogeria intentant no tornar a la normalitat i durant molt de temps, deixem-nos al cor d'aquest tipus d'insatisfacció i d'entrada a la investigació i el desenvolupament de disseny, la segona generació de torsió, paraigües i seleccioneu l'arrencada de nou, treball estable, muntar l'estudi, davant de molts amics d'una casa confosa i oposada, vam començar a dedicar un paraigua!