Casa > Coneixement > Contingut

Parasol basek en efecte quant de temps és el període de validesa?

Oct 25, 2017

微信截图_20171025084757.jpg

1. seleccioneu segons el propòsit el paraigua sol

El paraigua de sol segons la classificació en realitat té dos tipus: es preveu una espècie negra en negre amb la funció de reflexió ultraviolada, és una mena de prova del sol que té una major taxa d'ombrejat. El primer és adequat perquè la gent no vulgui fer el bronzejat, aquest últim és adequat per als ulls i la llum brillant, però la gent que no té por de bronzejar, per tant, comprarà un paraigua quan el sol s'adapti a les seves pròpies necessitats per comprar . Si no vol deixar-se bronzejat, tractarà de triar una alta reflectància UV del paraigua.


2.pagueu l'atenció sobre el processament de la reflexió UV paraigües solars

En principi, el material fosc en comparació amb els materials lleugers de protecció solar per a parapent és menys probable, però si es pren un bon procés, la gent pot escollir un color diferent segons els seus para-sols, no ha de limitar-se al paraigua fosca.


3. color intern, se centren en el paraigua sol

Moltes persones compren el paraigües que se centren en el color de l'aspecte exterior, però el color del paraigua a l'interior també està estretament lligat a la seva eficàcia. Si el paraigua a l'interior és de color clar i brillant, és fàcil muntar la reflexió ultraviolada des del sòl, fins i tot sota el paraigua, que pot ser bronzejat. Per tant, els temors de la gent del bronzejat trien el paraigua sol, haurien de prestar atenció a triar l'interior de color blau negre o violeta com els productes foscos.


L'elecció de material 4.o no és fàcil d'establir

En general, de materials com el paraigua de seda o llenç, es pot aïllar la calor del sol fora del paraigua, el paraigua de la gent no és fàcil de sentir-se calent, a més, el material gruixut i el paraigua doble també tenen un bon efecte d'aïllament tèrmic, més val la pena comprar. En canvi, la fibra química i el material de fibra de polièster fabricat amb paraigües solars no són fàcils de escalfar, un paraigua en un passeig pel sol serà particularment calent, la compra ha de prestar atenció a oh!


Un paraguas de sol amb consells: no utilitzis més de tres anys

El paraigua sol al sol cada dia per acceptar el baptisme del sol, amb el temps el material tindrà un cert desgast i conduirà gradualment a la baixa reflectància UV. No importa el grau de cura que dipositeu al paraigua, la vida del paraigua a tan sols de 2 a 3 anys, vol que el paraigua exercirà el seu efecte, no sempre utilitzeu el vell paraigua, una vegada a la vida útil del paraigua, no dubti a canviar un paraigües nou!