Casa > Coneixement > Contingut

Pickett

Mar 28, 2018

Pickett, una empresa britànica que se centra en la vida i la qualitat, es va establir a finals, i el 1988, seu preu i sofisticació hauria subestatals. Però el paraigua de la seva família és la part superior de la llista i sempre ha classificat entre la part superior de mitjans de comunicació dels homes luxe o revistes.


És molt similar a paraigua de Brigg. Què és diferent és que té un anell de goma a la nansa, que ha de ser utilitzat per evitar la pluja de baixada. Paraigua de Pickett és exquisita i bella, una mica com el paraigua de Brigg al millor possible Adeney, que no és tan sorprenent com Brigg, però no gaire. Pickett també té més varietat, principalment nansa de bambú senzill i elegant, amb tub de metall o un bon tros de fusta. Però és menys resistent i durador. Cadascun dels para-sols de Pickett es provarà al 27 milles per hora abans de sortir de la fàbrica per defensar-se de la pluja i el mal que sovint fa estralls a la Gran Bretanya.


Petit comentari: en el mateix preu com Brigg, l'individu poden triar paraigua de Brigg. Després de tot, és millor per sentir bé o Brigg. Però si és ms elecció, suggerir o considerar Pickett, a causa de la convergència de dona de la seva família fer molt bonica, dissenyar també molts, encara que va fer bé els paraigües llarg i és una producció de tub d'acer, però feia molt esvelta i elegant, en la seva mà o utilitzar la pluja és molt Beauté iful.


4f754f7d80c6336905f24712fe40c38a_b.jpg