Casa > Coneixement > Contingut

RainieUmbrella és una marca nova a la moda britànica

Mar 12, 2018

RainieUmbrella és un grup paraigües de hermes, chanel i dior, que sempre ha estat afavorit i buscat per la bellesa i la moda de la colla blanca. RainieUmbrella té un nou lot de productes nous de moda recentment al mercat, i tenim la superproducció de moda de nous productes. Ara gaudim amb tu!


QQ图片20180312174837.jpg


Preciós mànec de diamants, vestit amb un vestit de chanel d'una noia elegant, alhora sent un nivell d'atmosfera d'alta gamma.


QQ图片20180312174937.jpg


És només la forma del mànec, i l'espiral rosat és una mica com un cargol, el diamant blingle rosat exterior, que explica el luxe subestimat.


QQ图片20180312175029.jpg


Agiteu suaument el mànec del diamant i mireu l'elegante paraigües negra i floreix una dàlia vermella. El color negre i vermell que coincideix amb la interpretació de la brillantor jove i animada. L'estiu ve, hi ha un para-sol assolellat, fins i tot la protecció solar es fa molt bonica.


blob.png


Les dones, com el paraigües triple, i la forma del mànec recte, són més masculins, poderosos i dominants per a un elegant cavaller. El negre clàssic crea el misteri elegant del cavaller.


blob.png


Si la superproducció de moda anterior és producte de RainieUmbrella, és una cultura de marca. Els dissenyadors de Rainie passen productes com la gent a la calor i el romanç de la protecció de luxe lleuger. La marca Rainie és Rain (Rain), m'agrada (M'agrada)! Abreviacions. Noble i elegant, les dues persones que presten atenció a la qualitat de vida gaudeixen de la felicitat i l'amor que porta el company.


Uns quants èxit de taquilla han vist als seus cors els fundadors de RainieUmbrella. RainieUmbrella va dissenyar i desenvolupar la qualitat de luxe lleugera del personal de recerca i desenvolupament. Es van centrar a absorbir l'essència de l'elegància francesa, integrar els clàssics occidentals a l'estètica oriental i trobar el millor equilibri en el pragmatisme. És adequat per a una varietat de persones que persegueixen la qualitat de vida i resisteixen la prova del temps i la marea. És com el nostre amor és com RainieUmbrella.


RainieUmbrella és només original, per restaurar la vida lleugera i luxosa per a la petita multitud. RainieUmbrella no és només un paraigua, sinó un token amorós d'identitat i qualitat. Beneïu el món dels amants, tots tenen amor, algunes expectatives!