Casa > Coneixement > Contingut

Com reparar el paraigua trencat d'obertura automàtica

Oct 19, 2017

El paraigua, el paraigües, el mercat majorista ara, especialment paraigües, paraigües publicitàries i publicitàries, paraigües, paraigües ha canviat de perseguir pràctiques a la recerca de la moda, convertir-se en persones, especialment accessoris per a dones, inevitablement apareixen problemes, principalment petits problemes, aquí per ensenyar-te com reparar el paraigua.

360截图20170930141234298.jpg

1. El paraigua i la separació del pol. Pergamí obert automàtic a causa de l'elasticitat de la molla, fa que el pin fix s'hagi trencat, el paraigua, que es separa de la barra.


Mètode de reparació:


1) reemplaça el pin de T, segons l'aparença del pin original, utilitzant el ferro pla un canvi en el fitxer. A la clavilla quan carregueu la primera secció de l'orientació del pols de paraigüeta dins del pla convex, instal·leu el pin al forat circular als dos costats de la barra d'empunyadures i, a continuació, promocioneu el pols de paraigües per fer-lo creuar el terrier convex, reducció de terrier, tancar el seu paraigua premeu en aquest moment, pot bloquejar el paraigua obert, brillantor automàtic. Ja no la separació repararà l'èxit després de diverses vegades.


(2) amb un fil de diàmetre de malla, amb referència al mateix, es pot substituir un pentinat de tija. Preste atenció a la doblegada a la sujeció, la ranura del cargol no pot tenir més d'una paraula, en cas contrari, quan obri el paraigües, tingui resistència. ?