Casa > Coneixement > Contingut

Els paraigües compartides són recolzats per proveïdors de bicicletes públiques i les fàbriques de TI són el futur.

Mar 05, 2018

A la segona meitat de 2017, el mercat de parcel·les per compartir, que va ser cantat per la indústria, va revelar la bona notícia que moltes empreses havien completat desenes de milions i milions de finançament. Per a les notícies, el senyor Fang, el president de la tecnologia farina, un sistema públic de bicicletes, no es sorprèn: "això no és sorprenent, perquè té un espai comercial per si sol, sobretot a mesura que la solució es fa més clara avui dia, el seu valor és no en dubte.


B5F159DCF5AE2B026873088C0ED7AD407BD72240_size167_w485_h481.jpg


El pensament de la imatge tècnica dels emprenedors és molt rígid, però primer França, la nova ciència i la tecnologia, el president de la casa, donen a la persona una mena de sentiments divertits però sedats, i la imatge queda una mica fora de la visió, abans de maig es deu als camps d'alta tecnologia, que són la causa del mercat tecnològic per tenir una profunda visió.


La tecnologia de Ruina de les principals àrees de la bicicleta pública del mètode abans de parlar amb les coses emergents comparteix el paraigua, de forma progressiva, per a la situació del mercat actual de la Xina, va pensar que compartir la presència del producte és raonable, sempre que es mantingui la protecció ecològica ecològica, la pràctica i pràctica mentida del principiant, a terra, les coses segurament mantindran l'economia compartida de demà.2AF58A00EEB05DD0955C27BEAF093AC8289527A4_size495_w647_h563.jpgA finals del 2017, sota la direcció d'habitatge Tao, el mètode de recerca i equip de desenvolupament de la tecnologia Ruina ha anat acumulant gradualment en el camp de la base tecnològica de sistemes de bicicletes públics, ha desenvolupat un sistema i equips paraigües compartides per a convertir-se en la recerca de productes compartits del món. i base de producció de desenvolupament, el programa també des del mercat intern fins als mercats internacionals.


Però no importa quin sigui el futur del Paraigües compartides, les empreses han de mantenir-se a terra i no hi ha res dolent en això.