Casa > Coneixement > Contingut

Parapent especial-parapent

Nov 24, 2017

* Informació bàsica sobre parapent

El parapent es va originar el 1984 i va ser inventat per un grup d'aficionats voladors francesos que estimaven el paracaigudisme i les ales que planaven. És molt popular a Europa, Amèrica i Japó, i ha causat un remolí a Taiwan. A diferència dels paracaigudes convencionals, el parapent és un tipus d'avió.

滑翔伞.jpg


* Característiques de l'estructura del parapent

El planador sol estar compost per dossier, paracaigudes, sistema de braç i sistema de control compost de quatre parts. Per facilitar l'emmagatzematge, el transport i el transport del parapent, cada planador també té un paquet d'esquena.


* Principi de vol del parapent

El planador, sense cap poder, pot volar, a més de l'espectacle aerostàtic de dossers amb forma especial (ala), mitjançant un control pilot, combinat amb totes les característiques de l'atmosfera (Air Force Flight). El paracaigudes tradicional, és a dir, el paracaigudes general, només produeix arrossegament i sense elevació a l'aire, i el planador produirà velocitat i elevació durant el vol, i la seva velocitat i elevació és molt superior a la seva resistència. A causa de l'estructura, l'estructura interna d'un globus de dosser parapentista, en absència d'aire ple abans que el parapent no té vores reals, una vegada que la bossa d'aire interior plena d'aire, el frontal parapent angular. Així, el parapent en volar a l'aire quan el flux d'aire relatiu de l'ala és paral·lel entre si per desviar la resistència del flux del vent, i el pes de l'aire per sobre de l'ala combinada, el planador produeix velocitat.


* Tipus de parapent

19300001331264132065080961356_950.jpg

Segons els diferents propòsits i el nivell tècnic dels pilots, el parapent normalment es divideix en el primer, el mig i el tercer grau. Alguns fabricants estan més dividits en formació (ESCOLA); intermedi (IMMEDIAT); Esports (ESPORTS); rendiment (RENDIMENT) i concurs (COMPETICIÓ) cinc nivells. L'entrenament de paraigües com a entrenament primari, intermedi i total de principiants; paraigües esportius per a la tecnologia pilot primària i millorar pilots de vol per a vol recreatives per sobre del nivell intermedi; i les representacions i el paraigua de competició són principalment per a pilots de nivell mitjà per millorar la tecnologia de vol i el joc i el vol de país de llarg recorregut.