Casa > Coneixement > Contingut

Guia de selecció sol paraigua

Jul 24, 2015

Protectors solars en el mercat aquest estiu, a favor dels paraigües d'UV protecció. Hora d'escollir un paraigua de protecció UV, consumidors ha de saber les seves característiques, per tal de trobar que un paraigua de l'aparença de la qualitat és satisfactòria.

1, vegeu aparició: a més impressions anteriors, plaça, disseny de vestit de color sòlid, para-sol protecció UV aquest estiu va introduir dibuixos animats, pastissos i altres dissenys de moda.

Profunditat de color no afecta UV assajos de resistència, es troba que té poc efecte sobre el paraigua protector color, paraigua de paraigua de color i indicadors de profunditat de color com la transmissió d'UV-b de la mateixa.

2, superfícies seleccionats: mat brillant UV protecció para-sol i dos. Paraigua brillant domina en el mercat es veia bastant animada; procés de producció mat és relativament complexa, preus són cars, sense pretensions, sembla donar la impressió d'un equilibri subtil.

3 i escollir el paraigua: a més de les habituals bar-tipus-i 30 per cent, anti-UV paraigua ha introduït un 40 per cent, més convenient per transmetre. Paraigua paraigua gran proporció en el cost de producció, comprat un paraigües a prendre la selecció quan el paraigua.

4, UV protecció para-sol plata: plata UV protecció para-sol després d'un període d'ús, a causa del vent i plata plàstic formarà part de la pell, especialment les parts en contacte amb paraigua és més evident.

Si la plata coloidal recobriment crea Prionodon fenomen, que afecta l'aparença que triï un recobriment de plata a l'interior, que són difícils de descamació no afectarà l'aparença.