Casa > Coneixement > Contingut

Coneixement de manteniment de paraigua de protecció de sol UV

Jul 24, 2015

Plec de paraigua fins després d'ús no porta aigua, paraigua obert, obrir en lloc sec i ventilat per assecar (o utilitzar un drap sec suau paraigües, para-sol). De tant en tant en el paraigua, paraigües i aplicar una petita quantitat de lubricant per evitar la lluita i amb floridura. Si us plau no posar el seu paraigua cap per avall, no és fàcil de remull sec per massa temps seria un capçal de paraigua fàcil de corrompre.

Abans de la segona, Gutsy, eriçó paraigua, paraigua recta, llavors a poc a poc obrir, prevé el trencament. Per a un paraigua normal (no paravent paraigua) ha de ser evitat a forts vents per evitar un color groc costelles ferits.

Tres, no conté paraigua calç alcalina penjant a la paret, evita la fragilitat.

Quatre, teixit paraigua tenyit amb àcid, recentment comprat paraigua, va ser a llarg termini col·locació està subjecta a la pluja àcida lixiviació per ser col locat. No conté paraigua calç alcalina penjant paret, evita la fragilitat. Quan no dins la nau, per evitar enganxar-se a pols.

Cinc, recollir alguna cosa sense un paraigua, l'ús del paraigua quan les canyes, no per deixar un paraigua a altes temperatures per evitar la deformació.