Casa > Coneixement > Contingut

Gira-sol paraigua tres Manual plegable paravent inauguració i cloenda tractament anti-ultraviolat para-sol

Mar 22, 2018

Descripció


  • Gira-sol paraigua-tres vegades manual para-sol, pluja i sol paraigua, adequat per a una persona per utilitzar, paraigua diàmetre exterior és 43.32 polzades, diàmetre paraigua és 38 polzades, longitud plegables és 9.45 polzades, pes és de 300 g.

  • Material-aquest paraigua és 8 costelles per enfortir que permeten incomparison excel·lent resistència als models de costella 8 no estàndard, OS paraigua és OS d'aliatge d'acer, marc paraigua és alta precisió d'acer paraigüer, paraigua cara és tela de l'impacte d'alta densitat, Mànec de paraigües és negre mànec cilíndric, vareta paraigua lleugers d'acer, resistència a la corrosió, resistència al vent fort.

  • Sol i pluja paraigua-imprimir el seu Tendal amb plena porpra margarides, aquest adorable paraigua segurament es animar en qualsevol temps ombrívol, mesures al diàmetre 38 polzada obert quan ets prou gran per un aixopluc adequat, t'estimo tant amb tu de fortes pluges.

  • Alta qualitat forta alumini centre pol i duradors costelles resistir vents forts i evitar paraigües de dins a fora, llançar Extra poder permet major durabilitat per a la Pau de la ment que és més adequat per al nostre clima amb més flexibilitat en el vent.

  • 100% garantia-podem prometre fàcil devolució si vostè no està satisfet.71ZTtUmNcXL._SL1050_.jpg