Casa > Coneixement > Contingut

Teixit de tela material

Oct 16, 2017


Pongee

Pongee també s'anomena PG, pertany al nivell de tela de paraigües de protecció UV, tela de paraigües més gruixuda, d'alta densitat, preus elevats, efecte de protecció UV és millor.


Tela de niló

El niló elàstic, també conegut com a niló, és un drap de protecció superior, resistent al desgast, però l'efecte d'ombrejat no és ideal, només amb el cautxú de plata o el color de la perla tenen un efecte resistent a la llum UV.


Cinta negra

El rendiment de la radiació UV de la cinta negra és bo, estable i no és fàcil de caure, l'ombrejat de l'aïllant al mateix temps, el preu és més populista i rendible.


Roba de polièster

Paraigües comú bàsic són aquest tipus de teixits, brodats brodats, buits, gasa, delicats i bonics, preus més barats, però malauradament no són duradors i no impedeixen l'entrada.


Quan tria i compra tela de tela de para-sol, hauria preferit triar l'efecte de protecció d'il·luminació, que és bo, generalment en més de 35 iuans, ja que el preu és massa barat. L'efecte protector solar del paraigua és qüestionable, ja que un paraguas qualitatiu de protecció UV comporta un cost mínim $ 20. El paraigua sol de vinil també és l'elecció correcta, la relació de rendiment a preu és alta, els preus són populistes i l'efecte anti-Uv no és feble. A més, les porositats de la tela de paraigües també són molt importants, sota la mateixa tela, la densitat del teixit és més ferma, la transmitància lleugera de la part inferior, menys brillen a través del paraigua de la llum ultraviolada (UV).

Topumbrella se centra en el disseny i el millor paraigua.