Casa > Coneixement > Contingut

Swaine Adeney Brigg

Mar 28, 2018

Maneta clàssica de canya de malacca.
Swaine Adeney Brigg (SAB), la marca va ser creada el 1750, ha estat durant molt de temps un proveïdor internacional de paraigües britànics, no només el paraigua superior del món, també per a Rolls-Royce, Bentley i altres equipaments de fabricació de primeres fàbriques. Productes d'Adeney Brigg.


Hi ha diverses marques sota el SAB. Swaine Adeney està fabricada principalment en productes de cuir de luxe, principalment en diverses bosses tradicionals i cuirs de pell, extremadament duradores. Brigg va ser un paraigua i va ser fundada l'any 1836. Va ser una fusió amb Swaine Adeney en 1943. Per tant, el nom del paraigua de SAB només solament interpreta a Brigg, i el paraigua de SAB també es diu Brigg.


El paraigua Brigg només és un producte superior, no barat, el seu treball representatiu és el mànec de paraigües elaborat amb canya de malacca, altres també inclouen roure, banús, fusta de cirerer, noguera i altres materials produïts pel paraigua. Comença amb 285 lliures, això és just a la superfície del paraigües de niló, amb paraigües de seda per afegir menys de 330 lliures, també podeu afegir 60 lliures tallades amb les abreviatures del seu nom, paraules completes a mida (Bespoke), com ara augmentar la mida , materials especials (com or, plata o pell de cocodril, etc.) o la forma del mànec, etc.
El paraigua de Brigg es va introduir en el drama japonès "La moda del meu senyor" (episodi 8), que és més seductor: "quan l'obriu, senti el so de la primera nevada". Ho he provat, lentament, obrir-lo per tenir veu, en realitat, a causa de la tensió del xisclar, o el japonès ho descriuria.


Petita revisió: el paraigua Brigg és senzill, baix, clau, elegant, durador, aquesta és la característica més gran dels seus vuit personatges, senzill a primera vista és molt humil, sorprenent, elegant i sorprenent, vida durable: no està gens malament. Així doncs, Brigg és definitivament el número u en la meva ment.


bf2b1c82b410f2f7bca266ef708d1df026d2af22249ea-F4Hqwv_fw658.jpg


tumblr_miq16c4vhx1r46882o1_1280.jpg