Casa > Coneixement > Contingut

L'anàlisi de la tria i la compra de paraigües i la valoració de la qualitat

Oct 18, 2017

El paraigua de triar i comprar

1, les noies joves poden triar una decoració acolorida o un paraigua paraigües delicat o de niló; Opcional també facilita la recollida a la bossa de la senyora, fàcil de portar tres paraigües plegables de niló.

2, els homes joves requereixen un parell de dents plegable lleuger, flexible i opcional amb niló llis;

360截图20171009084524614.jpg

3, la gent gran ha trigat a actuar, per triar i comprar 55 ~ 65 cm diferents especificacions de la superfície de niló lleuger, flor de prun, paraigua de l'os llarg, dia assolellat també pot adherir-se al pas de la generació de paraigües.

4, infantil i actiu, pot triar i comprar a la part superior del paraigua, és un extrem de la bola d'una tapa de plàstic, paraigües amb para-sols de tela de plàstic, per garantir la seguretat.

El mètode d'assaig de qualitat de paraigua

Comproveu la qualitat del paraigua, s'ha d'atendre els següents punts:

(1) el paraigua ple, no per treure la línia. (2) habiliteu 5 a 6 vegades seguides, pengeu a l'espatlla i no es pot caure, la tecla de retenció ha de ser sòlida. (3) el mànec, el terrier, l'os, la superfície estarà intacta, el crom ha de ser suau. (4) el rendiment impermeable de la tela hauria de ser fort, ha de bufar la superfície del paraigua de niló. (5) el botó obert de paraigües obert ha de ser flexible; Agitar suaument, no obrir-lo.

Eviteu que el paraigua es converteixi en el mètode: el paraigua en el vent bufarà, sempre que el paraigua, agafeu una corda fina, un extrem fixat en un paraigüeta, després aprieu la cadena al voltant de cada paraigua i fixeu-vos el final de l'últim paraigua de nus en primer lloc. Després d'unes quantes proves, cosiu el cable a la vora del paraigua.

Mètode de manteniment del paraigua: (1) el paraigua després de l'ús, s'ha d'obrir per assecar-se en un lloc ventilat i sec, i en el paraigua, els mànecs del paraigua, apliquen una petita quantitat d'oli lubricant, per evitar l'oxidació i el motlle. Fluff abans (2) obre el paraigua paraigües, el paraigua recte, a continuació, lentament obert, pot evitar la fractura, paraigües de PVC, si mai es desapareix quan la cola es pega junts, per separar el lloc enganxós amb la mà primer, després obre lentament. (3) cap paraigua penjat a les parets de guix que conté alcalines, pot evitar que la superfície del paraigua sigui fràgil. (4) sense recollir el paraigües, sense un paraigua quan es camina, no deixeu que el paraigua a prop d'una temperatura alta (especialment el paraigües transparent de plàstic) de la tela, pugui evitar la deformació del paraigua.