Casa > Coneixement > Contingut

El coneixement bàsic del paraigües

Mar 05, 2018

Inclou el coneixement comú de paraigües i paraigua: gran tall, vora, petit tall, vagó, cinturó de cotxe, Ginjoler, dalt, llapis màgic, abaloris, gra de paraigua, fil de cosir, inspecció de qualitat, d'embalatge. Coneixements bàsics de paraigües.


1) la gran retallada és tallar la tela grans tires. En aquesta etapa, el venedor ha de saber alguna cosa sobre l'anglès de la tela. Segons la densitat de la línia, generalment dividides 170T, 180T, 190T, 200T, 210T i així successivament.


2) el teixit és poliamida (niló), polièster (polièster), teixit de sardines (Ras), tela d'Oxford, Oxford tela), P/G drap i així successivament. Plana color (color clar, color monocrom, sòlid), color (amb print floral), plaça, negre (no en tela plana). Teles de niló en la tela és la millor, polièster segon. Tela paraigua és generalment 66 polzades (66 comunament utilitzat mètode d'expressió ","unitat de conversió és 1 polzada = 2.54 cm), si fabricació paraigua és inferior o igual a 585 cm, la mida de la tela és tallats tres punts més que 585 cm, només dos.


3) hem, cosir els dos costats de la tela amb la màquina de cosir per evitar dibuix.


4) petit tall, hi ha un motlle triangular, fusta, molt simples, treballadors segons el motlle tallar la tela petit triangle.


5) flatcar, segons la producció del paraigua, alguns de la paraigües es componen de sis triangles, alguns són vuit peces, algunes són 16 peces i els triangles petits estan cosides entre si, i fa un paraigua.


6) una corretja, la corretja que subjecta el paraigua en lloc. El procés de realització de la cinta s'anomena el cinturó.


7) Ginjoler, la cinta ha útil botons adhesius, útil, cosir-los en el paraigua, anomenat Ginjoler. Portal de coneixement paraigua.


8) jugant a la pilota, per fixar el paraigua en el paraigua amb perles, anomenat gra paraigua, cosir els comptes en aquest procés s'anomena un gra a la superfície del paraigua.