Casa > Coneixement > Contingut

El triar i comprar el paraigua

Oct 20, 2017

素色三折伞2-01_07.jpg

En primer lloc, utilitzeu l'opció

1, el paraigua s'utilitza per protegir-se de la pluja, o s'utilitza per amagar-se a la llum ultraviolada, o utilitzar-lo com a accessoris.

És 2, si el paraigua uv, es recomana que l'elecció de superfície o superfície interior sigui un revestiment platejat, que reflecteixi efectivament la llum ultraviolada. Trieu el color correcte perquè coincideixi amb la seva edat.

En segon lloc, l'elecció de l'estructura

1, el paraigües té el manual obert, per obrir-lo automàticament, així que assegureu-vos que estigueu acostumat a estructurar el paraigua.

2, d'acord amb l'anàlisi normal, com la majoria de gent, que s'utilitza per obrir automàticament el paraigua. Però la vida del manual sol ser més llarg que automàticament.

3, hi ha un tipus telescòpic vertical. El tipus telescòpic és convenient, es pot plegar, de petit volum.

Tres, esquelet

La tela del paraigua com tots sabem, la resta és l'esquelet intern, això és molt crític. Sovint veuen forts vents, molts paraigües estaven per sobre de la coberta, l'esquelet no és suficient per forçar, suggeriment d'elecció aquí d'espessors gruixuts, sòlids materials d'acer inoxidable.

Quatre, pes, volum

La demanda de la vostra elecció s'adapti al paraigua, el millor és compactar-la, prou gran, de manera que, amb molt de pressa. En general, dins dels 60 centímetres de diàmetre, n'hi ha prou, tret que sigui un home gran.

Cinc, l'elecció de la tela

Moltes tela de para-sols, però el millor és triar que contingui el teixit de paraigües de flúor d'Aaron, aquest teixit de paraigües pot ser una bona resistència i assecar-se ràpidament.