Casa > Coneixement > Contingut

El quart aniversari de la marca BananaUmbrella

Mar 13, 2018

Manila en una contrau (plàtan paraigua) ha estat amb vostè durant quatre anys, des del primer negre paraigua llistat per l'atenció, només uns pocs anys, un nou sol paraigua de sol d'extrem alt marca paraigua va fer tallar les vendes de la primera categoria i comencen a obrir botigues en e ACH ciutat en aquest any. Per a una marca, és molt èxit per aconseguir un èxit en un període tan curt de temps, i aquest èxit es basa en el ràpid desenvolupament de la marca en els darrers anys.


A causa de la singularitat del disseny estètic i disseny de producte sota la Manila, deixa una persona "memorable", velocitat de transmissió és molt ràpid, un obert taobao gairebé la meitat o més del venedor sol paraigua a imitació de la marca, va portar a gairebé la totalitat de la tendència de disseny de s paraigua de l'ONU. I sota la bandera de la primera paraigües negre petit llançat, cada any és també la innovació contínua. Posar en marxa el 2013, el paraigua negre primer, un mercat ha atret l'atenció de molts consumidors, únic patent L.R.C.™ revestiment, únic i disseny extremadament estètic, actualitzat l'experiència estètica de para-sol per a les persones.


cb6f22ec-7efd-40c1-8764-0410371e6ee2_size22_w500_h500.jpg


A més de doble paraigua negre, també va desenvolupar una sèrie de fibra de carboni amb paraigües, diversos originalment no és per a material a utilitzar per fer paraigües, per als consumidors millor utilitza sentiment, aquest tipus de sèrie de paraigua aire de fibra de carboni, lleuger i forta. A més el disseny de la forma, el plàtan no és inferior. En quatre anys, paraigua de pètals, plec de sèries, sèrie de flors i així, no he vist aquest disseny abans, com també poden no penseu en forma de paraigua sol poden canviar tants tipus, para-sol disseny tanta perfecció, fins i tot en el mercat internacional, és difícil trobar una b Rand impedirà prendre el sol en la categoria de paraigües i disseny per fer-ho.


Quatre anys de temps és llarg, curt i curt. En aquests 4 anys, Manila enviar tot paqueteria sota l'alçada total és equivalent a 720 Torre de dubai, ha venut 4 milions paraigua negre, ombrejat àrea de més de 560 camps de futbol, aquest any també llançat cinc SheKuan nadó negre paraigües, el volum més petit, evitar prendre el sol, i, a les ciutats es gradualment obrir la botiga de l'entitat, proporcionar als usuaris amb la millor experiència de compra proporcionar més patrons de compres. Gràcies pels teus quatre anys de l'empresa, sota el sol, sota el plàtan.