Casa > Coneixement > Contingut

La història del paraigua xinès

Nov 22, 2017

N}M~M26VP$$15NM[9(@GJ}2.jpg

1. La invenció del paraigua

Segons la llegenda, ja a principis de la primavera i tardor, el famós fuster de la Xina, Luban, solia treballar en el camp, en cas de pluja, sovint es mullen. Registres antics: "el bambú dividit en núvol, cobert de pells, com el pal plegable, obert com a coberta", el que vol dir que el núvol de la dona de Luban vol fer una pluja de coses, va posar el bambú tallat en investigadors, els investigadors de les pells cobertes, com "Pavelló", com ara enganxar pal, obrir-se com a portada. De fet, aquest és el paraigua més endavant. Aquesta història mostra que el patriarca del paraigua era l'esposa del núvol de Luban, també mostra que la història del paraigua de Xina es remunta a milers d'anys.


2. El desenvolupament i l'ús del paraigua en diferents períodes

A la XI e segle av. J. de C., heu fet amb paraigües de seda, però només per utilitzar et al. Els governants de la majestuositat del groc "paraigües de visió" són el primer ús del rei segons el període dels Estats en Combat, s'ha estès a la dinastia Qing.


La dinastia Han Oriental Cai Lun va inventar paper, va aparèixer sobre paper recobert amb paraigües de paper d'oli de tung, però el paraigua està format principalment de paper groc, que mostra la història de la Xina de fa prop de 2000 anys el paraigua de paper d'oli.


Els paraigües de paper d'oli es van utilitzar àmpliament a la dinastia Tang. Durant aquest període, a causa de l'ús especial en el quadre de pintura i cal·ligrafia de Xuan, hi havia pintures i paraigües de paper d'oli especialment elaborades amb paper Xuan com la superfície del paraigua i la cal·ligrafia i la pintura dels pintors del paraigua. Durant aquest període, el paraigua de paper d'oli es va estendre a Japó, Corea, Taiwan, Nanyang i altres llocs.


L'ús generalitzat de "paraigües verds", de color verd, al famós "Festival de Qingming", el bust de la gent que utilitza aquest "paraigua verd".


A la dinastia Yuan, a causa de la invenció del cotó, l'oli de cotó va aparèixer per a tovalloles, es diu que els italians Marco Polo quan tornaven a la Xina, els paraigües petrolieres, els europeus van millorar i es van convertir en un paraigua plegable modern. Després de la dinastia Yuan, el paraigua, el drap de paraigües ha estat l'eina principal de la Xina Folk Gear.


Durant les dinasties Ming i Qing, el paraigua de paper d'oli va ser àmpliament utilitzat en el folk. Al mateix temps, els pintors d'aquest període també els agrada crear al paraigua. Al març de 2005, en una subhasta als Estats Units, Wen Zhengming va crear un paraigua de paper d'oli per pintar de paisatge per 980 mil dòlars. Malauradament, el paraigua petrolífer produït pels famosos escriptors antics en l'antiguitat és molt poques.


La dinastia Qing fins al segle passat en els anys 70, ha estat l'eina principal del paraigua paraguas popular.


En els anys 70, a causa de la popularitat del paraigües d'acer, el paraigua paraigües paraigües, la funció de marc de paraigües plegable es reemplaça, un paraigua es retira gradualment del mercat.


En els anys 80 i 90 el segle passat, amb el desenvolupament del turisme al nostre país, amb el desenvolupament del turisme i les idees estètiques de les persones, la cultura nostàlgica representa un paraigua cada cop més popular, la seva funció ja no és com l'enginy de la pluja, el turisme és el Memorial principal, regals, decoració, col·lecció, etc., per tal d'adaptar-se a aquesta funció, la seda, el material de paraigües de seda va aparèixer en gran quantitat.