Casa > Coneixement > Contingut

El material de diversos paraigües de publicitat

Oct 18, 2017

S'introdueix el material de diversos paraigües de publicitat:


Material ABS

El plàstic ABS és un copolímer ternari d'estirè-acrilonitril-butadieno, comunament conegut com a plàstic ABS, la tensió superficial crítica és de 34 a 38 mn / cm, la temperatura de deformació tèrmica és d'entre 70 i 107 ℃.

360截图20171018105203282.jpg

El material reutilitzat ABS utilitzat és utilitzar trituració de material ABS després de la regeneració tal com s'esperava. Es divideix en un material reelaborat i en un material secundari reestructurat, etc. La major part del material reelaborat només es pot utilitzar per produir més productes, com ara conca, llaunes de plàstic, cubs, etc.


Tela de plata d'ús comú de plata amb polièster (polièster), també coneguda com a tela de seda de polièster, recoberta d'una capa de plata en polièster + cinta adhesiva de plata (poliester + plastes), cinta sintètica de polièster de plata (banc de làmines de plàstic de polièster) .


Una altra cinta adhesiva d'argent platejat d'alta qualitat també pot utilitzar la tela PG, aquesta tela es coneix com la cinta platejada PG. Més alt grau sent millor, impermeable i efecte de protecció UV és millor.


Electricitat al parapent


El general va dir que l'electricitat del parapent està de peu, es refereix a les prestatgeries, i sembla que el negre és després d'alta temperatura de negre antioxidant pintura, galvanoplàstia?