Casa > Coneixement > Contingut

El material de paraigües publicitaris diversos

Feb 27, 2018

ABS


Plàstic ABS és ternària copolímer de butadiè estirè - d'acrilonitril -, comunament conegut com per la plàstica ABS, la tensió superficial crítica és 34 a 38 mn/cm, temperatura tèrmic deformació és entre 70 i 107 ℃.

20178853082765.jpg

El material ABS regenerada és el material que es recicla després de l'ús de ABS material. La majoria dels materials reciclats només es pot utilitzar per a la producció dels productes de comparació, com conques, contenidors de plàstic i cubs.


Cinta plata utilitzat comunament teixit plata amb polièster (polièster), també conegut com polièster seda tela, revestiment d'una capa d'argent en polièster + cola plata cinta (poliester + plata guixos), fins la cinta polièster plata dedicat (Banc de poliester plàstic sintètic fulls).


A més, tela de goma alt grau de plata també es pot utilitzar amb drap PG, que s'anomena cinta plata PG. Millor sentit de la mà, impermeable i la millor protecció uv.


Electricitat el paraigüer
Comunament com el marc paraigua elèctric, és l'aparició d'aquest tipus de prestatge de la que sembla ser negra, és la pintura anticorrosiu que ha passat a alta temperatura galvanoplàstia negre, no és fàcil caure, inoxidables capacitat és forta. Algunes persones l'anomenen un paraigüer de laca negra.